Sandra Bauwens

Benelux en Europees merken- en modellengemachtigde

Profiel

Sandra is senior experte in merken– en modellenrecht. Zij beheert internationale merkenportefeuilles voor zowel binnen- als buitenlandse multinationals, KMO’s en non-profitorganisaties. Sandra begeleidt de klant van introductie van een product op de markt tot registratie van merken en modellen.

Klanten vinden het fijn om met Sandra samen te werken omdat zij zich inwerkt in de bedrijfsfilosofie van de klant zodat zij een volwaardige business partner is die strategisch meedenkt om tot een waterdichte IP bescherming te kunnen komen.

Naast jarenlange ervaring bij Arnold & Siedsma, heeft Sandra uitgebreide ervaring opgedaan in de industrie bij een Amerikaanse multinational gespecialiseerd in chemie. Zij was verantwoordelijk voor het beheer van een aanzienlijke merkenportefeuille wereldwijd. Zij was niet alleen nauw betrokken bij de creatie van merken, rebranding projecten en het analyseren en herstructurering van merkenportefeuilles, door de vele overnames heeft zij eveneens een meer dan ruime ervaring in overdrachten.

Sandra adviseert eveneens bij diverse oppositieaangelegenheden, inbreuk – en handhavingszaken voor merken en modellen en domeinnaamconflicten.

Anderen over Sandra

Pragmatisch, analytisch, strategisch, creatief, eerlijk

WTR 1000 over Sandra

“Cross border strategy guru Sandra has an excellent reputation as an incredibly prompt, detail-oriented and thorough attorney.”

Who’s who legal

Nominated in whoswholegal by her peers as one of the world’s leading practitioners in trademarks.

Meer informatie: whoswholegal.com


Overige specialisten