Octrooi- en merkenbureau in Den Haag

Den Haag

Den Haag is met de vestiging van de Haagse rechtbank, het NL Octrooicentrum en het Europees Octrooibureau, van oudsher de IE- en Octrooi hoofdstad van Nederland.

Arnold & Siedsma BV

Bezuidenhoutseweg 57
2594 AC Den Haag
Postbus 18558
2502 EN Den Haag

BTW nummer: NL008581769B01
KvK registratienummer: 20060991

Adres parkeergarage: Prinses Irenestraat 1 – 2595 BD Den Haag

Den Haag is dankzij de vestiging van het Europees Octrooibureau één van de twee octrooi-hoofdsteden van Europa. Ons Haags kantoor ligt niet alleen op korte afstand van deze belangrijke officiële instanties, maar ligt tevens centraal in een bijzonder innovatieve regio.

Op wetenschappelijk gebied is Den Haag omgeven door de Erasmus Universiteit, de Leidse Universiteit, de Technische Universiteit Delft, en de onafhankelijke kennisorganisatie TNO. De Rotterdamse haven en het Westland, die ons Haagse octrooi -en merkenbureau beide tot haar lokale gebied rekent, zijn daarnaast een broedplaats voor innovatie in respectievelijk de transportsector en de tuinbouw.

Naast octrooigemachtigden die bekwaam zijn in verschillende technische gebieden, zijn op ons Haagse octrooi -en merkenbureau ervaren advocaten en merkspecialisten werkzaam, zodat wij een optimale dienstverlening kunnen leveren.

Routebeschrijving

Specialisten kantoor Den Haag

Meer over Arnold & Siedsma