Juridische bescherming van uw IE in diverse sectoren

Arnold & Siedsma heeft specialisten in huis met kennis van belangrijke innovatieve sectoren. Met meer dan vijftig octrooigemachtigden onder één dak treft u bij Arnold & Siedsma altijd een gesprekspartner met het juiste specialisme. Onze octrooigemachtigden hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van bedrijven in de diverse sectoren en zijn dan ook goed op de hoogte van hetgeen er in uw vakgebied speelt. Deze technische kennis en jarenlange ervaring staan garant voor het optimaliseren van uw rechten.

De innovatieve sectoren

De specialisten van Arnold & Siedsma werken in een of meer sectoren afhankelijk van hun technische achtergrond en ervaring. Deze sectoren zijn Chemie & FarmacieElektrotechniek & FysicaWerktuigbouwBiotechnologie & FoodMaterialen en Software. Onze ervaren specialisten kunnen u gericht helpen met juridische vraagstukken over intellectueel eigendom binnen deze sectoren. We geven u graag meer informatie over onze dienstverlening binnen de diverse sectoren, hiervoor klikt u op één van de onderstaande ‘lees meer’ buttons.

Gesprekspartner met het juiste specialisme

Bij Arnold & Siedsma werken de specialisten in teams gespecialiseerd in de belangrijkste sectoren. Onze octrooigemachtigden zitten verspreid over de diverse vestigingen. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd een gesprekspartner heeft met het juiste specialisme.

Kennisdeling tussen sectoren

Kennisdeling vinden wij belangrijk bij Arnold & Siedsma. Vanuit de sectorenteams hebben onze specialisten onderling veelvuldig contact. Wij kunnen voor onze cliënten een team vanuit meerdere specialisaties samenstellen. Dit om u te verzekeren van een maximale juridische bescherming.

Arnold & Siedsma is uw actief betrokken partner met kennis van zaken. Wij maken graag het verschil voor u en uw ideeën.


Onze specialisten

Meer over Arnold & Siedsma