Wie zijn wij

Sinds 1920 is bij Arnold & Siedsma uw creatie onze drijfveer. Wij hebben 100 jaar ervaring in het juridisch beschermen van intellectueel eigendom waaronder uitvindingen, merken en modellen, voor zowel kleine zelfstandigen als grote multinationals, zowel in binnen- en buitenland. Naast onze vestigingen in Nederland, Duitsland, en België  heeft Arnold & Siedsma een uitgebreid internationaal agentennetwerk zodat wij uw rechten overal in de wereld kunnen beschermen.

Intellectueel eigendom experts

Arnold & Siedsma heeft meer dan vijftig technische en juridische experts in huis met kennis van vrijwel alle belangrijke innovatieve sectoren, van biotechnologie en farmacie tot en met auteursrecht en software. Voor elke uitvinding hebben we voor u een octrooigemachtigde als gesprekspartner met specialistische technische kennis van uw specifieke vakgebied in huis. Voor alle zaken die betrekking hebben op uw merken of op het beschermen van het bijzondere uiterlijk van uw producten zijn onze merken- en modellengemachtigden de beste gesprekspartners. Indien het gaat over het voeren van gerechtelijke procedures, bijvoorbeeld om uw rechten te handhaven, kunnen onze intellectueel eigendom advocaten uitkomst bieden.

Ons werkgebied

Ons werkgebied strekt zich uit van het beoordelen van innovaties, het opstellen- en verleend krijgen van octrooi- en merkaanvragen, het verdedigen van octrooi- en merkrechten bij eventuele inbreuk tot en met het geven van strategisch en operationeel advies met betrekking tot intellectueel eigendom. Met meer dan 140 medewerkers, vertegenwoordigt ons kantoor niet alleen Europese, maar ook overzeese cliënten – van groot tot klein – uit onder andere Amerika en Azië.

Value your idea

Misschien wilt u uw idee zelf tot een commercieel succes maken of wilt u investeerders of producenten interesseren voor uw vondst of creatie. Voordat u dat doet, is het van belang dat u uw intellectuele eigendom goed vastlegt en beschermt tegen namaak door concurrenten. Zo plukt u straks zelf de financiële vruchten van al uw inspanningen.

Accepteer marketing cookies om deze video te bekijken.

 


Onze specialisten

Meer over Arnold & Siedsma