Wat is onze werkwijze?

Bij Arnold & Siedsma geloven we in maatwerk. Dat ziet u ook terug in onze werkwijze. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht, een vaste accountmanager en een regionale vestiging bij u in de buurt. Onze werkwijze omschrijven wij het liefst middels listen, explore & share.

Full service dienstverlener

Wij zijn een full service dienstverlener. Hiermee bedoelen we dat we specialisten uit alle disciplines in huis hebben. We schakelen vlot tussen de verschillende partijen en anticiperen direct op veranderende situaties. We gaan voor het beste resultaat voor ú.

Listen

Maatwerk is luisteren. Om te ontdekken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn, nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek waarin wij u diverse vragen stellen. Wat is uw verhaal? Waar heeft u behoefte aan? Welke vragen heeft u? Waar loopt u tegenaan? Hoe ziet uw markt eruit? Hoe gedragen uw concurrenten zich?

Door u deze vragen te stellen, zorgen wij ervoor dat wij u de aandacht en adviezen kunnen geven die het beste bij uw wensen en situatie aansluiten.

Explore

Zodra we een goed beeld hebben van uw situatie en uw vragen, gaan we op zoek naar de best passende strategie. We analyseren de mogelijkheden en schakelen tussen de verschillende experts en disciplines, zodat u kunt rekenen op de slimste strategie voor het beschermen van uw waardevolle idee.

Uw persoonlijke adviseur bij Arnold & Siedsma kan een beroep doen op een scala aan betrokken specialisten. Collegiale samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Het gaat hier echt om teamprestaties, voor én met u als klant.

Share

We gaan voor duidelijke resultaten die een meerwaarde bieden voor uw intellectueel eigendom. Uiteindelijk draait het allemaal om een eindresultaat dat staat. We werken zoals we werken om zo bij te dragen aan uw succes. Van het succesvol vastleggen van octrooien tot en met de registratie en bescherming van merkenmodellen, en andere intellectueel eigendom zaken.

Als klant weet u wat er speelt, wat er nu precies is geregeld en wat uw rechten zijn. We delen onze kennis en expertises graag met u!


Onze specialisten

Meer over Arnold & Siedsma