Timon Vankeirsbilck MSc

Nederlands octrooigemachtigde

Specialisme

Biochemie, Chemie, Energie, Materiaalkunde, Polymeer technologie, Procestechnologie

Profiel

Timon is een octrooigemachtigde die men kan omschrijven als vriendelijk, nuchter en flexibel. Innovatie en techniek vormen een belangrijke drijfveer waar hij energie van krijgt. Met een sociale inborst legt hij gemakkelijk contact met zijn omgeving en werkt hij samenwerkingsgericht. Hij is sterk gemotiveerd om zijn taken boven verwachting te vervullen en in zijn aanpak hanteert hij hoge prestatienormen. Klant- en kwaliteitsgerichtheid staan bij hem hoog in het vaandel.

Aan de KULeuven behaalde Timon zijn Master of Science in Engineering Technology. Hier is hij interdisciplinair getraind en heeft hij kennis van meerdere sectoren vervaardigd gaande van biotechnologie, moleculaire chemie, industriële chemie, biochemie, proces technologie, polymeer technologie, (green) energy management, milieutechnologie tot business management, computer programming, materiaalkunde, sterkteleer, dynamica en mechanica. Hierdoor is hij breed inzetbaar in meerdere vakgebieden.

Timon heeft een internationaal studietraject achter de rug, hij heeft zes maanden aan het Stevens Institute of Technology in New York gestudeerd. Later won hij de EOS-prijs van 2019 voor zijn master thesis en deze werd gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift EOS. In 2020 begon hij aan het avontuur bij Arnold & Siedsma waar hij zich verdiept in de intellectuele eigendomsrechten.

Anderen over Timon

Energiek, kritisch en alert


Overige specialisten