mr. Nicole van Roon

Associate partner, Benelux en Europees merken- en modellengemachtigde

Profiel

Nicole is sinds 2007 werkzaam bij Arnold & Siedsma. Na afronding van haar studie ondernemingsrecht met als afstudeerrichting Intellectueel Eigendom in Leiden, is zij aan de slag gegaan als merken- en modellengemachtigde op het kantoor in Den Haag. Inmiddels heeft zij al bijna 17 jaar ervaring op het gebied van Intellectueel eigendom en adviseert zij zowel binnenlandse en buitenlandse multinationals met grote internationale merkenportefeuilles als cliënten uit het MKB-segment over de bescherming, handhaving en portefeuillebeheer van merken en modellen

Nicole assisteert haar cliënten tevens bij diverse oppositieaangelegenheden, inbreuk – en handhavingszaken voor merken en modellen, het verwijderen van namaak goederen van webshops en domeinnaamconflicten.

In 2021 heeft Nicole haar WSET- kwalificatie Wijn Niveau 3 diploma met Distinction gehaald.  Voortgekomen uit interesse in wijn, past Nicole de opgedane kennis nu ook toe in haar praktijk, waarbij zij haar cliënten welke actief zijn in de wijnwereld, nog gerichter kan adviseren over hun merken en modellen.

Anderen over Nicole

Cliëntgericht, vakkundig, creatief


Overige specialisten