Octrooi- en merkenbureau in Leeuwarden

Octrooi- en merkenbureau in Leeuwarden

Leeuwarden

Merken- en octrooibureau Arnold & Siedsma Leeuwarden bevindt zich in een karakteristiek kantoorgebouw in het centrum van de stad aan de Willemskade, vlakbij de Achmea-toren.

Arnold & Siedsma BV

Willemskade 26
8911 BB Leeuwarden

BTW nummer: NL008581769B01
KvK registratienummer: 20060991 (Hoofdvestiging te Den Haag)

Octrooi- en merkenbureau Arnold & Siedsma Leeuwarden streeft ernaar om de partner te zijn bij alle aspecten van het intellectueel eigendom. Daarnaast stelt Arnold & Siedsma zich tot doel de bewustwording op het gebied van de intellectuele eigendom te vergroten. Naast een actieve begeleiding van onze bestaande cliënten betekent dit ook dat wij ons inzetten voor de verschillende initiatieven voor de ondersteuning van starters en op verschillende plekken lezingen verzorgen om deze bewustwording te vergroten.

Noord-Nederland herbergt relatief veel mechanische bedrijven die voor een deel zijn voortgekomen uit de van oudsher belangrijke sectoren als landbouw en scheepsvaart. Deze bedrijven richten zich in toenemende mate ook op de internationale markt en leveren wereldwijd. Binnen de Noord-Nederlandse regio werkt Arnold & Siedsma Leeuwarden samen met Kennispoort regio Zwolle. Voor het maken van een afspraak in Zwolle kunt u bellen met telefoonnummer: +31 58 212 4366 (kantoor Leeuwarden).

De afgelopen jaren heeft Leeuwarden zich ontwikkeld tot ‘City of Water Technology’. Door de groeiende aandacht voor watertechnologie zijn er in en rond Leeuwarden tal van bedrijven te vinden met innovatieve ideeën op het gebied van waterzuivering, ontzilten en energieopwekking.

Ook op andere technische gebieden, zoals sensortechnologie, gaming en levensmiddelen, is een groot aantal bedrijven actief die met nieuwe ideeën een plek op de markt veroveren.

 

Routebeschrijving

Specialisten kantoor Leeuwarden

Meer over Arnold & Siedsma