dr. ir. Gerwald Verdijck

Belgisch octrooigemachtigde, Europees octrooigemachtigde, Managing partner, Nederlands octrooigemachtigde, Partner

Specialisme

Biotechnologie, Fysica, Levensmiddelen- en voedingsindustrie, Machinebouw, Procestechnologie, Transport, Tuinbouw, Vliegtuigindustrie, Watertechnologie, Werktuigbouwkunde

Profiel

Binnen Arnold & Siedsma heeft Gerwald zich gespecialiseerd in octrooizaken op het gebied van mechanica, food processing, waterbehandeling en luchtvaart.

Gerwald deed veel industriële marktervaring op. Voordat hij in 2004 bij Arnold & Siedsma in dienst trad, werkte hij 8 jaar op het gebied van Research and Development. Hij bekwaamde zich in vraagstukken op het gebied van procesbeheersing en aansturing. Een van zijn voornaamste specialisaties was de integratie van nieuwe producten en nieuwe technieken in een industriële omgeving. Door deze achtergrond kan Gerwald een uitstekende vertaalslag maken tussen de theorie en de praktijk van technische uitvindingen, en vormt hij een goed klankbord voor vragen op dat vlak. Ook voor het geven van een bruikbare inschatting van de relevantie van de rechten van derden is Gerwald de juiste gesprekspartner.

Gerwald studeerde werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Daarna behaalde Gerwald een doctorsgraad in de technische wetenschappen op een procesregeling voor de procesindustrie in de levensmiddelen.

Gerwald is partner van Arnold & Siedsma en doet veel zaken in China.

Anderen over Gerwald

Analytisch, pragmatisch, oplossingsgericht


Overige specialisten