Octrooi -en merkenbureau in Eindhoven

Octrooi- en merkenbureau in Eindhoven

Eindhoven

Ons octrooi- en merkenbureau in Eindhoven bevindt zich in een karakteristiek kantoorgebouw middenin het centrum van de stad, vlak naast de welbekende Lichttoren, symbool voor de lichtstad Eindhoven.

Arnold & Siedsma BV

Emmasingel 23
5611 AZ Eindhoven

BTW nummer: NL008581769B01
KvK registratienummer: 20060991 (Hoofdvestiging te Den Haag)

 

Vanuit ons octrooi- en merkenbureau in Eindhoven bestrijkt Arnold & Siedsma de high-tech regio in Zuid-Nederland die zich in de loop van de jaren in en rondom Eindhoven ontwikkeld heeft. Deze regio, ook de Brainport regio genoemd, hoort qua patentdichtheid bij de top drie in Europa en heeft het grootste aandeel in de totale Nederlandse private R&D uitgaven. In de regio hebben zich een zeer groot aantal top-technologische bedrijven en kennis- en researchinstellingen gevestigd. De regio is overigens niet beperkt tot Zuid-Nederland. De hele driehoek Eindhoven – Leuven – Aken (ELAt) is een belangrijk kennisgebied.

De specialisten van octrooi- en merkenbureau Arnold & Siedsma in Eindhoven hebben een uitgebreide ervaring in het adviseren van deze hightech bedrijven en instellingen. Ze zijn goed bekend met de speciale dynamiek en eisen die gepaard gaan met de het werken voor dergelijke bedrijven en instellingen.

Bekijk hier welke specialisten bij ons merken -en octrooibureau in Eindhoven werkzaam zijn.

Routebeschrijving

Specialisten kantoor Eindhoven

Meer over Arnold & Siedsma