mr. Loes van den Winkel

Benelux en Europees merken- en modellengemachtigde

Profiel

Na het afronden van haar master Informatierecht met als specialisatie Intellectueel Eigendomsrecht, is Loes bij Arnold & Siedsma op de sectie octrooien van het kantoor in Eindhoven gaan werken, waardoor zij waardevolle vakkennis op het gebied van Intellectueel Eigendomsrecht kon opdoen.. Sinds 2018 versterkt zij het merken-en modellenteam van Arnold & Siedsma en houdt zij zich bezig met de internationale merken- en modellenpraktijk. Loes heeft de beroepsopleiding van de Benelux Vereniging voor Merken- en Modellenrecht met succes afgerond.

Door verscheidene jaren in een octrooipraktijk en een merken- en modellenpraktijk te werken, heeft Loes waardevolle ervaring opgedaan in adviseren op het raakvlak van octrooirecht en modellenrecht.

Dit is nuttig gebleken voor cliënten die actief zijn in de automotive industrie, waar zij betrokken was bij advisering over de bescherming van voertuigen en onderdelen daarvan. Ze zet deze kennis dan ook graag in voor haar nationale en internationale cliënten.

Anderen over Loes

Gedreven, kritisch, betrokken


Overige specialisten