Specialisme

Bioinformatica, Biotechnologie, Immunologie, Life Sciences, Medische biologie, Moleculaire biologie

Profiel

Voor zijn start bij Arnold & Siedsma in Hasselt verrichtte Bram onderzoek in een Europees gefinancierde gezondheidsstudie waarvan hij de krijtlijnen heeft uitgezet. Hij onderzocht hoe luchtverontreiniging de moleculaire mechanismen beïnvloeden die aan de basis liggen van de ontwikkeling van cardio-en respiratoire ziekten. In 2012 werd hij bekroond met de ‘Pfizer Young Investigator Award’ wat leidde tot tal van nationale en internationale samenwerkingen met o.a. Harvard University, Newcastle University en Helmholtz Zentrum Munchen.

Bram heeft ruime ervaring op het gebied van moleculaire biologie (biomarkers, genomics tot metabolomics), moleculaire diagnostiek, epidemiologie, (bio)medische beeldvorming, maar ook biostatistiek en bioinformatica. Zijn kennis in de Life Science sector brengt hij tevens graag over naar anderen.

Met zijn oog voor detail, kritische blik en gevoel voor organisatie verdiept hij zich doelgericht in een project. Zijn multidisciplinaire en internationale achtergrond hebben hem inhoudelijk en communicatief sterk gemaakt om de klant zo goed en zo duidelijk mogelijk te adviseren.

Anderen over Bram

Oprecht, Kritisch, Teamplayer


Overige specialisten