Armin Šabanović MSc

Nederlands octrooigemachtigde

Specialisme

Digitale signaal verwerking, Elektrotechniek, Halfgeleidertechnologie, Micro-elektronica

Profiel

Sinds november 2019 is Armin werkzaam bij Arnold & Siedsma op het kantoor in Eindhoven. In december 2022 is hij beëdigd tot Nederlands octrooigemachtigde. Hij richt zich onder andere op sectoren als elektrotechniek, in het bijzonder micro-elektronica en halfgeleidertechnologie.

Voordat Armin van start ging in de wereld van octrooien, heeft hij op de Technische Universiteit Delft zijn BSc. en MSc. in Electrical Engineering beiden met cum laude afgerond. Ondanks zijn specialisatie in micro- en hoogfrequente elektronica blijft hij geïnteresseerd in een brede selectie aan technische onderwerpen binnen (en buiten) de elektrotechniek.

Bij Arnold & Siedsma heeft Armin gewerkt aan het schrijven en behandelen van octrooiaanvragen in verscheidene technische onderwerpen binnen de elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Met name bij onderwerpen zoals hoogfrequente elektronica, halfgeleidertechnologie, en verdere naburige onderwerpen kan hij goed gebruik maken van zijn opgedane kennis.

Met zijn leergierigheid, kwaliteitsgerichtheid en een brede interesse in techniek is Armin klaar voor de volgende uitdaging in zijn carrière; Europees octrooigemachtigde worden.

Anderen over Armin

Leergierig, snel van begrip, kritisch, gericht op kwaliteit


Overige specialisten