drs. Joop Elzas

Benelux en Europees merken- en modellengemachtigde, Partner

Profiel

Joop is in 1983 afgestudeerd in de chemie met als bijvak informatica. Na zijn afstuderen was hij werkzaam op een octrooibureau waar hij zowel octrooiwerk als merkenwerk verrichtte. Doordat de merkenpraktijk onder zijn leiding fors in omvang groeide, was de keuze om zich  fulltime met merkbescherming te gaan bezig houden snel gemaakt. Na eerst leiding gegeven te hebben aan de merkenafdeling van een tweetal octrooibureaus, heeft Joop daarna jarenlang een eigen merkenbureau gerund (Elzas Noordzij). Sinds 2012 is Joop als partner verbonden aan Arnold & Siedsma en verantwoordelijk voor de merkenafdeling van het kantoor in Amsterdam.

Joop vindt het niveau van dienstverlening net zo belangrijk als de inhoud van de zaken zelf. Natuurlijk moeten de zaken juridisch perfect in orde zijn, maar de cliënt moet ook weten dat je altijd direct aandacht geeft aan iedere zaak, de cliënt zo volledig mogelijk informeert over iedere aangelegenheid, en laat weten welke mogelijkheden er zijn. Joop ziet het als zijn taak om de cliënt te begeleiden en te adviseren. Iedere e-mail wordt door Joop binnen 24 uur beantwoord. Voor iedere cliënt hoopt Joop een ‘trusted adviser’ te zijn.

Digitaal profiel

http://mensenachterhetnieuws.nl/joop-elzas

Anderen over Joop

Proactief, creatief, analytisch, supersnel

WTR 1000 over Joop

At the heart of the operation is Joop Elzas. “When it comes to handling matters efficiently, at a reasonable cost and with excellent results, Elzas ticks all three boxes. A sharp, strategic thinker who really stands out in the more complex trademark cases, he is indeed one of the very best around.”


Overige specialisten