Specialisme

Elektrotechniek, Fysica, Halfgeleidertechnologie, ICT, Medische technologie, Micro-elektronica, Telecommunicatie, Werktuigbouwkunde

Profiel

Bij Arnold & Siedsma is Nele gespecialiseerd in Europese octrooiwerkzaamheden op het vakgebied van halfgeleiders, transistoren, elektronische toepassingen, telecommunicatie, ICT, software, medische apparatuur, en andere elektrische en mechanisme toepassingen. Nele heeft elektrotechniek gestudeerd aan de Universiteit van Leuven, gespecialiseerd in telecommunicatie en micro-elektronica, en behaalde een PhD graad aan Southampton University (UK).

Zij was betrokken in rechtszaken op verscheidene vakgebieden, van elektrotechnische toepassingen in speelautomaten of in medische apparatuur tot mechanische inrichtingen zoals laadvloeren of afvalscheidingsmachines.

Als octrooigemachtigde is zij de schakel tussen Research & Development en de bedrijfseconomische wereld. Het geeft haar voldoening om de essentie van een uitvinding te ontrafelen en deze vorm te geven in een ‘octrooiwapen’ tegen de concurrentie.

Wanneer namakers opdagen, zal zij in samenspraak met de cliënt zoeken naar de juiste argumenten en de beste strategie om de namaak zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Door haar uitgebreide ervaring in zowel Europese als nationale procedures kan zij de cliënt snel en duidelijk adviseren zodat op korte termijn de juiste juridische acties worden ondernomen.

Anderen over Nele

Efficiënt, vechter, creatief, duidelijk


Overige specialisten