Specialisme

Computertechniek, Elektrotechniek, Fysica, Halfgeleidertechnologie, ICT, Luchtvaart- en ruimtevaarttechniek, Materiaalkunde, Mechatronica, Nanotechnologie, Natuurkunde, Printsystemen, Software, Telecommunicatie, Thermodynamica

Profiel

Hadewijch is een gedreven octrooigemachtigde in opleiding met een achtergrond in fysica en wiskunde. Voor haar start bij Arnold & Siedsma werkte ze vier jaar als onderzoeker aan de Universiteit Gent, binnen het Departement Elektronica en Informatiesystemen van de ingenieursfaculteit, met een prestigieuze FWO-beurs fundamenteel onderzoek. Ze behaalde in 2023 een PhD in de wiskunde, met een proefschrift waarin ze een grafische methode ontwikkelde voor het vereenvoudigen van complexe berekeningen in de kwantummechanica. Daarnaast volgde ze een extra masteropleiding Fysica en Sterrenkunde, waarbinnen ze zich specialiseerde in toegepast luminescentie-onderzoek, vooral vanuit een computationeel perspectief.

Als octrooigemachtigde in opleiding wil ze haar affiniteit met technisch en wetenschappelijk schrijven combineren met haar interesse in IE-rechten en haar passie voor innovatie op het vlak van elektronica en mechanica.

Anderen over Hadewijch

Problem-solver, oog voor detail, zin voor initiatief


Overige specialisten