ir. Joep van der Stoep

Belgisch octrooigemachtigde, Europees octrooigemachtigde, Nederlands octrooigemachtigde

Specialisme

Luchtvaart- en ruimtevaarttechniek, Werktuigbouwkunde

Profiel

Sinds 2017 versterkt Joep de octrooipraktijk van Arnold & Siedsma in Amsterdam. Hij staat onder andere cliënten bij uit sectoren als luchtvaart- en ruimtevaart, defensie, en werktuigbouwkunde.

Voordat Joep zich aansloot bij Arnold & Siedsma was hij zowel tijdens als na zijn studie tot ruimtevaartingenieur betrokken bij de ontwikkeling van autonome navigatietechnieken voor satellieten bij een bedrijf in de ruimtevaartsector. Tijdens zijn studie heeft hij onder meer kennis opgedaan op gebieden als luchtvaarttechnologie, satellietdynamica, navigatietechnologie, geotechnisch onderzoek, rakettechnologie, en verscheidene observatietechnieken. Ook heeft hij tijdens zijn onderzoeksperiode bij de Koninklijke Luchtmacht inzicht gekregen in verschillende technische en operationele aspecten binnen defensie.

Gedreven door zijn persoonlijke betrokkenheid en brede technische interesse zet Joep zich met toewijding in voor een zo breed mogelijke bescherming van de intellectuele eigendom van zijn cliënten.

Anderen over Joep

Persoonlijk betrokken, vastberaden en pragmatisch ingesteld


Overige specialisten