Choose your language

eindhoven1.jpgEindhoven

Emmasingel 23
5611 AZ  Eindhoven
 
T: +31 40 232 90 50
F: +31 40 232 90 59
eindhoven@arnold-siedsma.nl

Arnold + Siedsma Eindhoven: het high-tech office

Vanuit ons merken- en octrooibureau in Eindhoven bestrijkt Arnold + Siedsma de high-tech regio in Zuid-Nederland die zich in de loop van de jaren in en rondom Eindhoven ontwikkeld heeft. Deze regio, ook de Brainport regio genoemd, hoort qua patentdichtheid bij de top drie in Europa en heeft het grootste aandeel in de totale Nederlandse private R&D uitgaven. In de regio hebben zich een zeer groot aantal toptechnologische bedrijven en kennis- en researchinstellingen gevestigd. De regio is overigens niet beperkt tot Zuid-Nederland. De hele driehoek Eindhoven - Leuven - Aken (ELAt) is een belangrijk kennisgebied.

De specialisten van merken- en octrooibureau Arnold + Siedsma in Eindhoven hebben een uitgebreide ervaring in het adviseren van deze high–tech bedrijven en instellingen. Ze zijn goed bekend met de speciale dynamiek en eisen die gepaard gaan met de het werken voor dergelijke bedrijven en instellingen.

Merken- en octrooibureau nabij de Lichttoren in Eindhoven

Het merken- en octrooibureau in Eindhoven  bevindt zich in een karakteristiek kantoorgebouw middenin het centrum van de stad, vlak naast de welbekende Lichttoren, symbool voor de lichtstad Eindhoven. Het merken- en octrooibureau bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onder het kantoorgebouw is een parkeergarage zodat u het merken- en octrooibureau ook goed met de auto kan bereiken.