Octrooi -en merkenbureau in Breda

Octrooi- en merkenbureau in Breda

Breda

Ons merken- en octrooibureau in Breda bevindt zich in een karakteristiek kantoorgebouw in het centrum van de stad, op loopafstand van het Centraal Station Breda.

Arnold & Siedsma BV

Sophiastraat 36
4811 EM Breda

BTW nummer: NL008581769B01
KvK registratienummer: 20060991 (Hoofdvestiging te Den Haag)

T: +31 76 521 49 36
E: breda@arnold-siedsma.nl

Vanuit ons kantoor in Breda bestrijkt octrooi- en merkenbureau Arnold & Siedsma de westkant van de regio Zuid-Nederland. Ons kantoor in Breda was één van de eerste vestigingen van Arnold & Siedsma en is eind jaren ’70 van de vorige eeuw opgezet.

Ondertussen zijn er veel octrooi- en merkenbureaus van Arnold & Siedsma in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Het beleid van een dicht netwerk van diverse vestigingen heeft een tweeledige achtergrond: onze organisatie wil voor iedereen een aanspreekpunt zijn dat dichtbij is. Anderzijds beoogt onze organisatiestructuur korte lijnen naar de belangrijkste octrooi-instanties, zoals het octrooi- en merkenbureau in Den Haag dicht bij het Agentschap NL en de Haagsche rechtbank en het Hof – de enige die octrooizaken mogen behandelen.

Sinds de opzet van ons octrooi- en merkenbureau in Breda is dit kantoor uitgegroeid van een éénmans-operatie tot een “full-service” organisatie met Merken en Modellen, en op het gebied van octrooien expertise in chemie, werktuigbouw en elektrotechniek. De specialisten van Arnold & Siedsma hebben een uitgebreide ervaring in het adviseren van diverse organisaties in het MKB, multinationals, hightech bedrijven en instellingen. Ook zijn zij goed bekend met de speciale en gelijktijdig sterk verschillende dynamieken en eisen die gepaard gaan met het werken voor deze uiteenlopende organisaties.

Routebeschrijving

Specialisten kantoor Breda

Meer over Arnold & Siedsma