Choose your language

Antwerpen

Meir 24A-S-Antwerpen-plein.jpg
B-2000  Antwerpen
T: +32 3 213 59 60

(octrooien)
T: +32 3 213 59 63

(merken & modellen)
F: +32 3 213 59 65A-S-Antwerpen-binnen.jpg
antwerpen@arnold-siedsma.be

Routebeschrijving A+S Antwerpen

Arnold + Siedsma Antwerpen

Vanuit het kantoor in Antwerpen bedient merk- en octrooibureau Arnold + Siedsma de Belgische markt. Antwerpen heeft zich niet alleen ontwikkeld tot een draaischijf voor wereldwijde handelsactiviteiten maar is ook één van de belangrijkste diamant- en modesteden. Rond Antwerpen dat op ongeveer 40km van Brussel ligt, strekt zich een groot kennis- en industriegebied uit. Merk- en octrooibureau Arnold + Siedsma Antwerpen adviseert innovatieve bedrijven in de hele Vlaamse regio gaande tot Leuven, Gent, Kortrijk, Oostende, en Hasselt.  

Octrooien (patenten), merken en modellen

Ons Belgisch team met octrooigemachtigden en merken- en modellengemachtiden heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren van zowel particulieren en KMO's als multinationals. U kan bij merk- en octrooibureau Arnold + Siedsma Antwerpen terecht met al uw vragen rond intellectuele eigendom.

Merk- en octrooibureau in het centrum van Antwerpen

Onze merk- en octrooibureaus zijn gevestigd in het hart van de stad op de Antwerpse Meir.  Zowel met het openbaar vervoer als met de wagen zijn wij vlot bereikbaar. Parking Meir op de Eiermarkt is op 2 minuten wandelafstand van ons kantoor.