Choose your language

Enschede

Colosseum 1-3
7521 PV  EnschedeArnold-Siedsma-20gevel-20Enschede-20nieuwe-20locatie.jpg
 
T: +31 53 431 97 22
F: +31 53 430 24 96
enschede@arnold-siedsma.nl

Arnold + Siedsma Enschede

De textielindustrie is zeer bepalend geweest voor de ontwikkeling van Twente. Nog steeds wordt het landschap gekenmerkt door de prachtige villa’s en grote fabriekscomplexen uit die tijd. Inmiddels is Twente al lang niet meer beperkt tot deze industrie. Mede door de Universiteit Twente en de daaraan ontsproten hightech spin-offs behoort Twente tot de meest innoverende regio’s van Nederland met een speerpuntpositie op het terrein van de nano-technologie.

Octrooien, merken, modellen en advocatuur in Twente

De specialisten van merken- en octrooibureau Arnold + Siedsma in Enschede, de octrooigemachtigden, de merken- en modellengemachtigden en de advocaten, zijn van alle markten thuis en daarmee uitermate geschikt om de vele innoverende bedrijven in Twente te ondersteunen op alle vlakken van het IE-recht.

Merken- en octrooibureau centraal in Enschede

Ons merken- en octrooibureau in Enschede ligt aan de toegangsweg van het Business & Science Park. Het kantoor is goed bereikbaar met de bus vanaf zowel station Hengelo als station Enschede. Parkeerruimte is ruim aanwezig en vanaf de A35 zijn wij binnen enkele minuten te bereiken.