Arnold & Siedsma in Oss (Pivot Park)

Oss (Pivot Park)

Arnold & Siedsma is in Oss op het belangrijkste biofarmaceutische campus, Pivot Park, te vinden. Opgericht in 2012, ondersteunt Pivot Park innovatieve farmaceutische bedrijven in hun streven om wereldwijd de gezondheid te verbeteren.

Arnold & Siedsma BV

Pivot Park Oss, Gebouw RI

Kloosterstraat 9
5349 AB, Oss

BTW nummer: NL008581769B01
KvK registratienummer: 20060991 (Hoofdvestiging te Den Haag)

 

T: +31 24 397 85 38 of +31 40 232 90 50
E: oss@arnold-siedsma.nl

Al ruim 10 jaar is Arnold & Siedsma te vinden op het Pivot Park in ondernemend Oss, de bakermat van de Nederlandse farmaceutische industrie. Pivot Park investeert in het bouwen van een biofarmaceutische R&D-infrastructuur. Het creëren van de perfecte omstandigheden voor nieuwe bedrijven, jonge bedrijven en gevestigde bedrijven staat voorop voor Pivot Park. Ze hebben een duidelijke missie en dat is dat we samen de wereldgezondheid kunnen verbeteren.

Arnold & Siedsma zit in Pivot Park als serviceprovider dicht bij de bedrijven die zich met innovatie bezighouden. Onze specialisten willen deel blijven uitmaken van en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van Pivot Park. Het is de ideale plek om talent aan te trekken, nieuwe ideeën aan te wakkeren en groei te ondersteunen.

Routebeschrijving

Specialisten Oss

Meer over Arnold & Siedsma