Philips Innovation Award: ‘The Battles’

De Philips Innovation Award (PHIA) is Nederlands grootste student-entrepreneur award georganiseerd door en voor ondernemende studenten. De PHIA is uitgegroeid tot een groots evenement, waaraan ieder jaar vele deelnemers van over de hele wereld meedoen. Dit jaar heeft de PHIA een speciale Semi-Final georganiseerd, ‘The Battles’. 30 semi-finalisten pitchen hun idee voor een vakjury. Octrooigemachtigde Raimond Haan is een van de juryleden. De komende weken wordt elke donderdag een nieuwe aflevering van “The Battles” online gezet op www.phia.nl/semi-final, en de eerste afleveringen zijn al te bekijken.

De 8 meest belovende start-ups gaan uiteindelijk door naar de finale, waar ze zullen strijden om prijzenpakketten ter waarde van €10.000 (Rough Diamond league) en €50.000 (Innovator league). De finale vindt plaats op maandag 31 mei, waarin de finalisten zullen strijden.

Wij zijn trots om al 9 jaar deel uit te mogen maken van dit initiatief en hiermee een bijdrage te mogen leveren aan het stimuleren van ondernemerschap en innovatie bij studenten.

Terug naar nieuws