Tekeningen

Een belangrijk onderdeel van een octrooi, een merk of een model wordt gevormd door de tekeningen van de innovatie, het merk (bijvoorbeeld het logo) of het model.

Arnold & Siedsma is één van de weinige octrooi- en merkenbureaus die een eigen, gespecialiseerde tekenafdeling heeft met professionele tekenaars.

De tekenaars van Arnold & Siedsma kunnen u op adequate wijze van dienst te zijn. De brede technische kennis en ervaring van de tekenaars in combinatie met moderne tekenpakketten (CAD) stellen ons in staat om zodanige illustraties te maken dat uw octrooi, merk of model een optimale bescherming kan genieten.

De tekenaars van Arnold & Siedsma hebben een technische achtergrond en bezitten de expertise om duidelijke en verhelderende figuren voor u te maken die technisch inhoudelijk ook kloppen. De tekenaars zitten met hun neus bovenop actuele ontwikkelingen en hebben de drive om exact te willen weten hoe iets werkt en waarom het zo werkt.

De tekenkamer van Arnold & Siedsma is gerenommeerd in binnen- en buitenland en wordt ingehuurd voor het maken van tekeningen van het allerhoogste niveau. De kosten blijven, mede door de professionaliteit en de in-house behandeling, echter beperkt.

Tekeningen van de tekenkamer van Arnold & Siedsma kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Een bekende toepassing buiten de intellectuele eigendom is in technische handleidingen en gebruiksaanwijzingen.

Meer over Arnold & Siedsma