Innovatieaudit

Elk bedrijf heeft een bepaalde innovatiestrategie; bewust of onbewust. Door in kaart te brengen hoe innovatief uw bedrijf is en hoe het innovatieproces verloopt, kunt u dit innovatieproces ten volle optimaliseren. Zo kunt u zelf zien hoe waardevol uw innovatie is en hoe u uw innovatie nog waardevoller kunt maken. Op deze manier laat u geen kansen liggen en haalt u het maximale uit uw innovaties.

Hoe innovatief is uw bedrijf? Wat zijn de sterktes van uw innovatiebeleid, wat zijn eventueel verbeterpunten? Deze en andere vragen komen aan bod binnen een innovatieaudit.

Het in kaart brengen van de innovativiteit van uw bedrijf helpt u om tot een beter inzicht in de waarde van uw innovaties te komen. U onderzoekt hoe het innovatieproces binnen uw bedrijf verloopt en hoe u waardevolle ideeën tot resultaat brengt voor uw onderneming. Door het analyseren van de sterktes en zwaktes kunt u uw innovatieproces verder optimaliseren en zo nog meer waarde uit uw innovaties creëren.

U kunt beroep doen op een van de partners van Arnold & Siedsma voor een innovatieaudit bij uw bedrijf. Deze partners zijn bedrijven die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd en die tot de top in hun vakgebied behoren. Door te praten met managers of de verantwoordelijke voor intellectueel eigendom binnen uw bedrijf kan Arnold & Siedsma uw innovatieproces in kaart brengen en u met waardevolle tips helpen dit proces te optimaliseren.

Meer over Arnold & Siedsma