Merkonderzoek

Er zijn miljoenen merken geregistreerd waaraan bepaalde beschermingsclaims zijn verbonden. De introductie van een nieuw merk vraagt aanzienlijke investeringen in productie, reclame en marketing. Om te voorkomen dat er investeringen verloren gaan en, zelfs nog erger, dat de merkintroductie gestaakt moeten worden, is voorafgaand onderzoek naar de beschikbaarheid van een merk van groot belang.

Merkonderzoek door Arnold & Siedsma

Arnold & Siedsma biedt een ruime keuze uit mogelijke onderzoeken die zij voor u kan verrichten. Deze onderzoeken kunnen variëren van een verkennende “screening” naar het bestaan van identieke merken in het grote aantal ter beschikking staande databases. Ook via gespecialiseerde onderzoeksbureaus kunnen wij een zeer uitgebreid onderzoek naar het bestaan van alle identieke en overeenstemmende merken en gelijkende handelsnamen of modellen voor u verrichten.

Wereldwijd merkonderzoek

Merkonderzoek door Arnold & Siedsma beperkt zich niet tot de Benelux, maar kan voor elk gewenst land, waar ook ter wereld, voor u worden verricht. Arnold & Siedsma heeft toegang tot veel nationale én internationale databanken en onderhoudt nauwe contacten met de officiële instanties. Als gevolg hiervan kunnen wij op efficiënte wijze met merkonderzoek de status van een merkaanvraag/-registratie wereldwijd achterhalen.

Meer over Arnold & Siedsma