dr. Wendy Teunissen

Europees octrooigemachtigde, Nederlands octrooigemachtigde

Specialisme

Chemie, Materiaalkunde, Nanotechnologie, Polymeer technologie, Procestechnologie

Profiel

Wendy is beëdigd Nederlands en Europees octrooigemachtigde. Ze is doctor in de scheikunde, gepromoveerd in de Anorganische Chemie en Heterogene Katalyse. In haar dienstverlening aan klanten combineert zij de ruime ervaring die ze heeft opgedaan in zowel het bedrijfsleven als in het vrije beroep.

Zij is werkzaam geweest als in-house octrooigemachtigde en technology portfolio adviser voor de Chief Technology Officer van Shell en heeft daardoor geleerd om globale technologie strategieën te vertalen naar implementatie in de praktijk, waarbij IP en portfolio groei een grote rol speelde. Verder heeft ze ervaring met het opstellen en verleningsprocedures van octrooien, het uitvoeren van freedom to operate-studies, procederen en het beheren van octrooiportfolio’s.

Op technisch vlak heeft zij ervaring met procestechnologie en dan met name op het gebied van (petro-)chemische processen, heterogene katalyse en high throughput screening.  Ze is ook bekend in de wereld van materiaalkunde, en dan met name anorganische materialen zoals batterijen.

Anderen over Wendy

Kritisch, realistisch, creatief, direct


Overige specialisten