ir. Raimond Haan

Associate partner, Europees octrooigemachtigde, Nederlands octrooigemachtigde, Belgisch octrooigemachtigde

Specialisme

Additive manufacturing / 3D printing, Civiele techniek, Consumentenbranche, Energie, Machinebouw, Procestechnologie, Transport, Tuinbouw, Vliegtuigindustrie, Voedselverwerkingsmachines, Werktuigbouwkunde

Profiel

Raimond kwam als (particulier) uitvinder voor het eerst in aanraking met de fascinerende wereld van het intellectueel eigendom. Hij zit nu aan de andere kant van de tafel als adviseur, waar deze achtergrond door hem als zeer waardevol wordt ervaren. Als octrooigemachtigde kan hij zich daardoor goed identificeren met zijn cliënten, en weet hij hoe complex octrooiprocedures kunnen worden ervaren. Raimond houdt daarom de lijnen met zijn cliënten het liefst zo kort mogelijk, en streeft naar duidelijke communicatie. “Your innovation is my motivation!”, is zijn motto.

Bij Arnold & Siedsma houdt Raimond zich als werktuigbouwkundig ingenieur voornamelijk bezig met uitvindingen op het gebied van machinebouw, civiele techniek, bouwkunde, installatietechniek, medische technologie, transport / automotive, tuinbouw en consumentenproducten.

Raimond heeft daarnaast een ruime ervaring in het begeleiden van startende ondernemers, en is nauw betrokken bij meerdere startup initiatieven.

Anderen over Raimond

Betrokken, open, nieuwsgierig, directe communicatie


Overige specialisten