Elias Mkhalfi MSc

Octrooigemachtigde in opleiding

Specialisme

Elektrotechniek, Fysica, ICT, Optische sensoren, Telecommunicatie, Thermodynamica

Profiel

Elias is in 2021 bij Arnold & Siedsma gestart als octrooigemachtigde in opleiding. Voor die tijd heeft hij als bedrijfsanalist in de olie- en gasindustrie gewerkt, waar hij bij verschillende projecten over gasstromen en vermogensbeheer een creatieve verbindende factor speelde tussen het bedrijf en de ICT. Met oog voor detail en sterke betrokkenheid zorgt Elias er altijd voor dat hij aanbevelingen ontwikkelt en oplossingen levert die het succes van de klant garanderen.

Elias behaalde zijn Master Technische Natuurkunde met de hoogste onderscheiding. Hij heeft diepgaande kennis van hightech industriële toepassingen op uiteenlopende gebieden zoals nucleaire techniek, wetenschap van deeltjesversnellers, kwantummechanica en fotonica. Als gediplomeerd docent is hij altijd bereid om zijn kennis op de meest simpele en heldere manier te delen.

Elias is met een team van 22 ingenieurs naar Cambodja gegaan, waar ze boeren met succes hebben geholpen hun pepergewassen op een efficiënte manier te drogen. Tijdens dit project liet hij zowel sterk inclusief leiderschap als een innovatieve mindset zien.

Anderen over Elias

Nieuwsgierig, creatief, energiek.


Overige specialisten