4 juni 2018
Events

Uw intellectueel eigendom future-proof

Wilt u alles weten over de bescherming, waardering en financiering van innovatie? Kom dan op maandag 2 juli naar de themabijeenkomst over dit onderwerp, die wij samen met PNO Consultants en Mazars Accountants & Adviseurs organiseren. Deze bijeenkomst vindt plaats van 15:00 tot 18:00 uur op de Novio Tech Campus in Nijmegen en is een vervolg op de succesvolle bijeenkomst, die Arnold & Siedsma + PNO Consultants begin 2017 rondom deze thematiek hebben georganiseerd.

Tijdens deze inspirerende middag zal Bart Jacobs van Arnold & Siedsma ingaan op de kansen voor waardecreatie met behulp van intellectueel eigendom. Namens PNO Consultants zullen Loes Koster & Martijn Roelofs u meenemen door het speelveld van fiscale stimuleringsmaatregelen en subsidies voor innovaties, met speciale aandacht voor de Innovatiebox. Kay Pierik van Mazars Accountants & Adviseurs gaat vervolgens in op de waardering van intellectueel eigendom.

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

15:00 uur: Ontvangst met koffie en thee
15:30 uur: Welkom en introductie
15:40 uur: Presentatie door Loes Koster & Martijn Roelofs (PNO Consultants): “Financiering van innovatie”
16:05 uur: Presentatie door Bart Jacobs (Arnold & Siedsma): “Waardecreatie met behulp van intellectueel eigendom”
16:30 uur: Presentatie door Kay Pierik (Mazars Accountants & Adviseurs): “Waardering van intellectueel eigendom”
16:55 uur: Recap en afsluiting
17:00 uur: Borrel

Heeft u uw intellectueel eigendom voldoende beschermd? Maakt u optimaal gebruik van de (fiscale) stimuleringsmaatregelen voor innovatie? En in hoeverre zijn de door u getroffen maatregelen en gemaakte afspraken in voldoende mate future-proof? Als u een antwoord wilt op deze en meer belangrijke vragen meld u dan aan voor deze inspirerende themabijeenkomst.

Aanmelden kan via: arnold-siedsma.nl/ie-future-proof

Terug