Choose your language

Persoonlijke dienstverlening

Bij Arnold + Siedsma is het aanvragen van bescherming niet het hoogste doel. De bescherming moet effectief zijn. Alleen dan behaalt u de gewenste toegevoegde waarde. Ook voor een objectief advies omtrent het wel of niet aanvragen van bescherming kunt u terecht bij één van de octrooigemachtigden van Arnold + Siedsma.

De lijnen met onze specialisten zijn kort en persoonlijk. De dienstverlening staat hoog in het vaandel. De sterke punten:

Regionale vestigingen: om u snel en slagvaardig van dienst te zijn, verlenen wij onze service graag dicht bij de klant. Met vestigingen verspreid over heel Nederland en België, zodat u altijd de beschikking heeft over een specialist bij u in de buurt.

Vaste accountmanager: Bij Arnold + Siedsma krijgt u één of twee vaste accountmanager(s). Zij hebben door de langdurige relatie kennis van uw bedrijf en strategie. Zij zijn in staat om met een korte uitleg van u het juiste advies voor uw bedrijf te geven, in lijn met de meerjarenplanning. Uw accountmanager zal op regelmatige basis contact met u hebben.

Kunnen wij u helpen? Bel of mail ons

Klik hier voor het overzicht van onze vestigingen