Choose your language

Alles onder één dak: One-stop-shop

Arnold + Siedsma is een fullservice dienstverlener. Hiermee bedoelen we dat we specialisten uit alle disciplines in huis hebben. Onze octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en advocaten werken nauw samen. Al onze advocaten hebben zich gespecialiseerd in het (internationaal) intellectueel eigendomsrecht.Vanuit de drie disciplines hebben onze specialisten onderling veelvuldig contact. Wij kunnen voor onze cliënten een team vanuit meerdere disciplines samenstellen en het overdragen van een probleem of vraagstelling naar een andere discipline vindt snel, geruisloos en zonder onnodige kosten plaats. Door deze samenwerking neemt Arnold + Siedsma met haar dienstverlening een unieke positie in. Dit om u te verzekeren van een maximale juridische bescherming.

Arnold + Siedsma is niet alleen kind aan huis bij de instanties die octrooi-, merk- en modelrechten verlenen, maar ook bij de rechtbanken die uiteindelijk over deze rechten moeten oordelen. Wij hebben veel ervaring in procesvoering en oppositieprocedures. Als het erop aankomt, weten wij dus hoe uw rechten juridisch worden beoordeeld. Mocht iemand uw octrooi of merk aanvechten dan voeren onze gemachtigden en advocaten graag de verdediging voor u. Of als u vindt dat een octrooi ten onrechte aan iemand is verleend, dan starten wij een oppositieprocedure bij de verleningsinstantie of een nietigheidsprocedure bij de rechtbank om het octrooi nietig te laten verklaren.

Bovendien zijn wij volledig thuis in het opstellen van overeenkomsten tussen partijen die het gebruik van een octrooi, merk of ander eigendomsrecht willen delen. 

Kunnen wij u helpen? Bel of mail ons

Klik hier voor het overzicht van onze vestigingen