Choose your language

Praktijkgebieden

Merkregistraties vernieuwen

Een merkregistratie kan onbeperkt worden verlengd met perioden van 10 jaar. Aangezien er vanaf de deponering tot aan de vernieuwing veel tijd verstreken is, treden onze merkengemachtigden voorafgaand aan de vernieuwing graag met u in overleg om te bekijken of de merkregistratie nog actueel is.

Wordt een merkregistratie niet tijdig vernieuwd, dan vervallen de rechten en verliest u als merkhouder bescherming. Het is dus van groot belang dat u tijdig aan de vernieuwing wordt herinnerd en dat er eventueel actie wordt ondernomen. Arnold + Siedsma neemt u deze zorg volledig uit handen.

Door middel van onze eigen merkendatabank informeren wij onze cliënten tijdig over de naderende vernieuwingsdatum. Elk merk dat door ons gedeponeerd wordt of waarvan wij de vertegenwoordiging overnemen, wordt automatisch in dit merkenbeheersysteem opgenomen.

Doe de gratis Arnold + Siedsma merkcheck
Arnold + Siedsma onderzoekt vrijblijvend of uw merk (woord/logo/et cetera) beschermd is en/of er mogelijkheden zijn voor verbetering.
Door de onderstaande vragen te beantwoorden, kunnen wij u een aantal korte adviezen geven. Let op: deze gratis service is slechts een beperkte check.
Voor meer vragen kunt u contact opnemen met Nicole van Roon, nvanroon@arnold-siedsma.nlof bellen met 070 3654833.