Choose your language

Praktijkgebieden

Advocaat intellectueel eigendom

Onze IE-advocaten bedienen het hele veld aan IE-rechten; merken, octrooien, modellen, handelsnamen, domeinnamen, auteursrecht, databanken, kwekersrecht, mededinging etc. en zijn actief op het gebied van media- en informatierecht, (geneesmiddelen)reclamerecht, slaafse nabootsing, smaad, software, internet en e-commerce. Kernwaarden in de behartiging van uw zaak zijn daarbij kwaliteit, helderheid, persoonlijk contact en directe communicatie via korte lijnen. Onze specialisten zijn creatief, snel en zijn ter zake kundig, gericht op een maximaal resultaat. De samenwerking tussen de advocaten en gemachtigden zorgt daarbij voor een belangrijke meerwaarde. 

Arnold + Siedsma biedt een unieke combinatie van expertises. Advocaten en gemachtigden vullen elkaar goed aan. Onze gemachtigden behartigen uw belangen van aanvraag tot bescherming. Wanneer het op handhaving, samenwerking en strategisch advies aankomt zijn onze advocaten u graag van dienst. Door deze gecombineerde expertise biedt Arnold + Siedsma haar klanten een on-stop-shop van registratie tot handhaving, van grensoverschrijdend proceduren tot advies over uw IE-portefeuille. Door de samenwerking onder één dak zijn de lijnen kort waardoor we u snel van dienst kunnen zijn Arnold + Siedsma biedt een unieke combinatie van expertises. Advocaten en gemachtigden vullen elkaar goed aan. Onze gemachtigden behartigen uw belangen van aanvraag tot bescherming. Wanneer het op handhaving, samenwerking en strategisch advies aankomt zijn onze advocaten u graag van dienst. Door deze gecombineerde expertise biedt Arnold + Siedsma haar klanten een on-stop-shop van registratie tot handhaving, van grensoverschrijdend proceduren tot advies over uw IE-portefeuille. Door de samenwerking onder één dak zijn de lijnen kort waardoor we u snel van dienst kunnen zijn Arnold + Siedsma biedt een unieke combinatie van expertises. Advocaten en gemachtigden vullen elkaar goed aan. Onze gemachtigden behartigen uw belangen van aanvraag tot bescherming. Wanneer het op handhaving, samenwerking en strategisch advies aankomt zijn onze advocaten u graag van dienst. Door deze gecombineerde expertise biedt Arnold + Siedsma haar klanten een on-stop-shop van registratie tot handhaving, van grensoverschrijdend proceduren tot advies over uw IE-portefeuille. Door de samenwerking onder één dak zijn de lijnen kort waardoor we u snel van dienst kunnen zijnOnze advocaten intellectueel eigendom zijn de vertalers van techniek naar recht en van recht naar techniek. Tot onze cliënten rekenen wij grote en middelgrote nationale en internationale ondernemingen, waaronder farmaceutische bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstellingen, bedrijven uit de hightech grafische industrie, auto-industrie en bedrijven uit de meubelbranche.

Intellectueel eigendom specialisten

Onze intellectueel eigendom advocaten zijn ervaren en gedreven intellectueel eigendom specialisten die zowel voor de rechtbank als daarbuiten uw belangen optimaal behartigen. Ons werkterrein is niet beperkt tot de octrooien en merken. Wij bestrijken het hele veld aan intellectuele eigendomsrechten en zijn voor onze cliënten ook betrokken bij onderhandelingen en het opstellen van ingewikkelde overeenkomsten. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van gerenommeerde  intellectueel eigendom specialisten. Uw grensoverschrijdende juridische vragen zijn bij ons dan ook in goed handen. Wij staan voor kwaliteit, praktisch en oplossingsgericht met een individuele benadering en korte lijnen. 

Bedrijfscheck

Merken, octrooien en andere intellectuele eigendomsrechten (‘IE-rechten’) zoals modellen, auteursrechten en handelsnamen vormen een belangrijke economische waarde in uw bedrijf. U kunt deze rechten zelf exploiteren of uw rechten delen met derden. De economische waarde van merken, ontwe ... Lees meer

Procedures algemeen

Onze advocaten zijn thuis in alle facetten van het octrooi- en merkenrecht. Van het voeren van (inter)nationale inbreukprocedures en nietigheidsacties tot en met advisering over bijvoorbeeld de octrooipositie bij een overname. Ze behandelen de zaken zowel voor de rechterlijke instanties als voor h ... Lees meer

Kunnen wij u helpen? Bel of mail ons

Klik hier voor het overzicht van onze vestigingen