Choose your language

Diensten

Inbreukprocedure

Bij (beschuldiging van) inbreuk op een octrooi kan Arnold + Siedsma uw belangen vertegenwoordigen voor de rechter of andere bevoegde instanties.

Wanneer er inbreuk op uw vinding plaatsvindt, staan wij u ook met kennis van zaken terzijde. Wij dragen zorg voor de handhaving van uw verworven octrooi rechten en zijn uw spreekbuis tijdens het voeren van onderhandelingen en juridische inbreukprocedures.

Arnold + Siedsma treedt namens rechthebbenden op, maar neemt ook de verdediging op zich voor partijen die worden beschuldigd van inbreuk op een octrooi. Wij zijn als specialistisch kantoor groot in intellectuele eigendomsrechten, ondermeer door de aanwezigheid van octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en gespecialiseerde Nederlandse octrooiadvocaten binnen één bedrijf. Deze zijn creatief, snel en zijn ter zake kundig, gericht op een maximaal resultaat. De samenwerking tussen advocaten en gemachtigden geeft een belangrijke meerwaarde. Dit maakt dat Arnold + Siedsma bijvoorbeeld uitermate geschikt is om grensoverschrijdende inbreukprocedures te coördineren.

Indien u geconfronteerd wordt met een inbreukprocedure in België, werken we nauw samen met gespecialiseerde advocaten.

Kunnen wij u helpen? Bel of mail ons

Klik hier voor het overzicht van onze vestigingen