Choose your language

Diensten

Beschikbaarheidsonderzoeken voor merken

Er zijn miljoenen merken geregistreerd waaraan een bepaalde beschermingsclaim is verbonden. De introductie van een nieuw merk vraagt aanzienlijke investeringen in productie, reclame en marketing. Om te voorkomen dat er investeringen verloren gaan en, zelfs nog erger, dat de merkintroductie gestaakt moeten worden, is voorafgaand onderzoek naar de beschikbaarheid van een merk van groot belang.

Arnold + Siedsma biedt een ruime keuze uit mogelijke onderzoeken die zij voor u kan verrichten. Deze onderzoeken kunnen variëren van een verkennende “screening” naar het bestaan van identieke merken in het grote aantal ter beschikking staande databases. Ook via gespecialiseerde onderzoeksbureaus kunnen wij tevens een zeer uitgebreid onderzoek naar het bestaan van alle identieke en overeenstemmende merken en gelijkende handelsnamen of modellen voor u verrichten.

Deze dienst beperkt zich niet tot de Benelux, maar kan voor elk gewenst land, waar ook ter wereld, voor u worden verricht.

De rapportage van het resultaat omvat een advies over de vraag of de registratie van het merk mogelijk geweigerd wordt en een duidelijke risico-analyse.

Kunnen wij u helpen? Bel of mail ons

Klik hier voor het overzicht van onze vestigingen