Choose your language

Diensten

Intellectuele eigendomsrechten in het businessplan

Het hebben van een innovatief product en het goed beschermen daarvan zijn helaas géén garantie dat het product ook tot een commercieel succes leidt. Het is belangrijk om vooruit te kijken, een visie te hebben, en daardoor inzicht te krijgen in de mogelijke valkuilen en kansen die gepaard zijn bij het vercommercialiseren van uw product. Een goed businessplan stoelt op argumenten en helpt bij toekomstige keuzes. Een businessplan hoort bij een optimale voorbereiding en staat toe het meeste uit het innovatieve product te halen.

Bij een goede vinding hoort een goed plan. Financiële gegevens omtrent verwachte opbrengsten in combinatie met een gedegen kostenschatting zijn veel waard, zeker wanneer een dergelijk plan in een vroeg stadium wordt opgesteld.

De specialisten van Arnold + Siedsma denken graag met u mee bij het opstellen van een business plan. Zij hebben inzicht in de verschillende octrooiprocedures, en kunnen u op maat adviseren met betrekking tot strategische keuzes. Hierdoor krijgt u inzicht in de mogelijkheden die de bescherming van intellectueel eigendom u biedt.

Van Arnold + Siedsma kunt u een redelijk nauwkeurige kostenschatting verwachten voor alle soorten van mogelijke bescherming. Samen met de financiële cijfers voor de markt en afzetmogelijkheden van uw product kunt u een betere inschatting maken over te nemen stappen. En waar onze expertise ophoudt, hebben wij de juiste contacten om u verder te helpen. Arnold + Siedsma werkt samen met verschillende gerenommeerde (financiële) partijen waaronder banken en accountants. Ook heeft Arnold + Siedsma een uitgebreid netwerk aan boutique firma’s met specialistische kennis omtrent de waardering van IE rechten en financiering van uw plannen.

Neem contact op met de specialisten op dit gebied: Paul Hylarides.

Kunnen wij u helpen? Bel of mail ons

Klik hier voor het overzicht van onze vestigingen