Choose your language

Leeuwarden

Willemskade 26A-S-Leeuwarden_01.jpg
8911 BB  Leeuwarden
 
T: +31 58 212 43 66
F: +31 58 212 64 13
leeuwarden@arnold-siedsma.nl

Arnold + Siedsma Leeuwarden

Merken- en octrooibureau Arnold + Siedsma Leeuwarden bevindt zich in een karakteristiek kantoorgebouw in het centrum van de stad aan de Willemskade, vlakbij de Achmea-toren. Het merken- en octrooibureau bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook met de auto is  het merken- en octrooibureaugoed te bereiken: u kunt parkeren in parkeergarage Zaailand of aan de Willemskade zelf.

Noord-Nederland herbergt relatief veel mechanische bedrijven die voor een deel zijn voortgekomen uit de van oudsher belangrijke sectoren als landbouw en scheepsvaart. Deze bedrijven richten zich in toenemende mate ook op de internationale markt en leveren wereldwijd. Binnen de Noord-Nederlandse regio werkt Arnold + Siedsma Leeuwarden samen met Kennispoort regio Zwolle. Voor het maken van een afspraak in Zwolle kunt u bellen met telefoonnummer: 058 212 4366 (kantoor Leeuwarden).

Leeuwarden 'City of Water Technology’

De afgelopen jaren heeft Leeuwarden zich ontwikkeld tot ‘City of Water Technology’. Door de groeiende aandacht voor watertechnologie zijn er in en rond Leeuwarden tal van bedrijven te vinden met innovatieve ideeën op het gebied van waterzuivering, ontzilten en energie-opwekking.

Ook op andere technische gebieden, zoals sensortechnologie, gaming en levensmiddelen, is een groot aantal bedrijven actief die met nieuwe ideeën een plek op de markt veroveren.

Merken- en octrooibureau in alle aspecten van het intellectueel eigendom 

Merken- en octrooibureau Arnold + Siedsma Leeuwarden streeft ernaar om de partner te zijn bij alle aspecten van het intellectueel eigendom. Daarnaast stelt Arnold + Siedsma zich tot doel de bewustwording op het gebied van de intellectuele eigendom te vergroten. Naast een actieve begeleiding van onze bestaande cliënten betekent dit ook dat wij ons inzetten voor de verschillende initiatieven voor de ondersteuning van starters en op verschillende plekken lezingen verzorgen om deze bewustwording te vergroten.