Choose your language

Den Haag

Bezuidenhoutseweg 57A-S-Den-Haag_1.jpg
2594 AC Den Haag
Postbus 18558
2502 EN Den  Haag
 
T: +31 70 365 48 33
F: +31 70 345 21 40
denhaag@arnold-siedsma.nlA-S-Den-Haag_3.jpg
 
Routebeschrijving A+S Den Haag
Adres parkeergarage: Prinses Irenestraat 1 – 2595 BD  Den Haag
 

Arnold + Siedsma in octrooihoofdstad Den Haag

Den Haag is met de vestiging van de Haagse rechtbank, het NL Octrooicentrum, en het Bureau voor de Intellectuele Eigendom, van oudsher de IE- en Octrooi hoofdstad van Nederland. Tevens is Den Haag dankzij de vestiging van het Europees Octrooibureau één van de twee octrooi hoofdsteden van Europa. Ons Haags kantoor ligt niet alleen op korte afstand van deze belangrijke officiële instanties, maar ligt tevens centraal in een bijzonder innovatieve regio.

Op wetenschappelijk gebied is Den Haag omgeven door de Erasmus Universiteit, de Leidse Universiteit, de Technische Universiteit Delft, en de onafhankelijke kennisorganisatie TNO. De Rotterdamse haven en het Westland, die ons Haagse merken- en octrooibureau beide tot haar lokale gebied rekent, zijn daarnaast een broedplaats voor innovatie in respectievelijk de transportsector en de tuinbouw.

Allround dienstverlening:
Octrooien, merken, modellen én advocatuur

Door de verscheidenheid aan innovatie die rond Den Haag plaatsvindt, is de dienstverlening in ons Haagse merken- en octrooibureau allround. Naast octrooigemachtigden die bekwaam zijn in verschillende technische gebieden, zijn op ons Haagse merken- en octrooibureau ervaren advocaten en merkenjuristen werkzaam, zodat wij een optimale dienstverlening kunnen leveren.

Per 1 september 2014 is Arnold + Siedsma gevestigd op een nieuw adres. Ons nieuwe kantoor heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer.